onsdag 29 oktober 2014

Dag 7 och 8 28-29 oktober


Lata dagar på hotellet. Underbart varmt och soligt väder. Tyvärr har magbakterien Alexander fick i Delhi inte gett med sig utan han mår fortfarande dåligt. I går ringde vi hit en doktor som kände på hans mage och skrev ut lite mediciner. En mot magsmärtor, en 5 dagars penicillinkur och lite vätskeersättning (elektrolyter). Det verkar dock inte bita så bra så han har tillbringat dessa dagar på hotellrummet medan vi andra gått fram och tillbaka mellan rummet, restaurangerna och poolen.
I går hände därför inte mycket alls.
 Idag steg vi upp lite tidigare än vanligt för Rebecca skulle gå till barnklubben och dreja. En jättefin liten kruka blev det. Frank roade sig under tiden i lekparken bredvid och jag gick och tränade på hotellets gym.Nu på eftermiddagen har vi tagit en tur till Margao, storstaden här i Södra Goa. Det tog endast ca 15 min med taxi. Det ser lite annorlunda ut på utsidan av hotellets grindar, inte alls lika välordnat och lummigt. Det är mer kaos, skräp och kor men fortfarande trivsamt. Vi får inte samma dåliga känsla i magen här i Goa som i Delhi där tiggare och fattigdom inte kan undgå någon.I taxin glömde jag bort mig några gånger och trodde taxichauffören sa något till mig men då Ronnie är med är det bara honom de pratar med. De gör verkligen skillnad på kvinnor och män på ett sätt vi inte är vana vid. Vårat besök i Margao blev ganska kortvarigt eftersom vi inte ville vara borta från Alexander för länge.
Det hade varit kul att titta runt lite mer men det är ganska besvärligt att gå inne i städerna med barnvagn. Inga trottoarer och trafik överallt. Nästan alla butiker har också trappor antingen utanför eller inuti. Vi blev också nekade att ta med vagnen in i en skoaffär idag.

Det blev middag på rummet ikväll så att Alexander skulle få sällskap och snart ska vi starta vårt kvällsnöje med att lyssna på ljudboken Britt-Marie var här av Fredrik Backman som hela familjen uppskattar mycket.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar