lördag 1 november 2014

Dag 10 och 11 31 oktober och 1 november

Nu är vi i Kolkata och hälsar på vänner, Jasma och Andi och deras 3 barn. Det är verkligen kul att få bo hemma hos dem och få se hur det funkar med vardagsliv i Indien. De har en stor lägenhet i ett jättefint bostadskomplex. De har en chaufför, en nanny och en kvinna som kommer och städar. Första kvällen var vi supertrötta och Rebecca mådde inte riktigt bra i sin mage så vi åt och gick och la oss.

I morse var vi och tittade på när deras barn var på golfträning och sedan var Jasma och jag på en skönhetssalong, The Pink Tree i Kolkata och fixade hår och naglar. Det var helt underbart, även priserna var underbara precis som den hemlagade kinesiska lunchen som vi fick då vi var där. Vi blev riktigt bortskämda.


Under tiden vi nöjt på salongen var barnen och papporna och badade i poolen som hör till bostadsområdet där de bor.
Jasma, jag, Rebecca och Frank åkte sedan iväg till en butik som heter Fab India där jag hittade jättefina gardiner och Rebecca och Alexander fick fina kläder av Jasma. Sen åkte vi till ett köpcentra och åt mat på Chili, det var riktigt kryddigt precis som namnet antyder. Rebecca åt makaroner och Frank åt sin favoritmat; broccoli.
Ronnie och Andi är på en rockkonsert i kväll, det ska bli jättekul att höra vad Ronnie tyckte om det. Jag kommer att lägga till fler bilder till detta inlägg senare, just nu har jag inte tillgång till bilderna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar